«Ми різні, але рідні»

24 Августа 2020 19:48
1238
Торжества по поводу Дня Независимости Украины. Фото: УПЦ Торжества по поводу Дня Независимости Украины. Фото: УПЦ

Такі месиджі є основою об'єднавчої ідеології нашої країни.

На мій погляд, це одна з ключових фраз з сьогоднішнього виступу Президента на Софіївській площі.

Годиною раніше сьогодні Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій під час міжконфесійного заходу на території заповідника «Свята Софія» сказав наступне:

«Наша держава Україна є багатоконфесійною, багатокультурною і багатоманітною країною. Одним із підтверджень цього є цей наш захід, де зібралися представники різних конфесій і релігійних організацій – всі такі різні, але всі без виключення люблять, трудяться, і моляться за нашу країну, за її керівництво і народ. Україна подібна до красивого букету, який складається з різних квітів. І в цьому наше багатство. Хочу побажати сьогодні, щоб ми усвідомлювали істинну красу нашої країни, усвідомлювали нашу різноманітність, плекали й зберігали цю красу».

Думаю, такі месиджі є основою об'єднавчої ідеології нашої країни.

Зі святом всіх!

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter или Отправить ошибку, чтобы сообщить об этом редакции.
Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter или эту кнопку Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите эту кнопку Выделенный текст слишком длинный!
Читайте также