Абсурд абсурдом демонструється

09 Июля 2019 14:01
1031
Храм в с. Круты. Фото: Вести Храм в с. Круты. Фото: Вести

Територіальна громада села Крути Чернігівської області проголосувала за «канонічну приналежність» ПЦУ місцевої релігійної громади

Щоб показати людям абсурдність тих «зборів» абсолютно сторонніх людей у Крутах, які «голосували» за «перехід» парафії УПЦ в «ПЦУ», пропонував би настоятелю нашої парафії у Крутах у відповідь зібрати своїх прихожан і оголосити ці збори зібранням місцевого осередку ВО «Свобода». Потім на зборах проголосити, що місцевий осередок «Свободи» розформовується і об'єднується або переходить, наприклад, до партії «Опозиційний блок», або до якоїсь іншої. І протокол рішення про це передати в органи місцевої влади, щоб вони все це зареєстрували. А копію протоколу передати тому пану В. Брюховецькому, і сказати, що він вже не голова місцевої «Свободи», а ... ну, по тексту. А якщо не погодиться, то нехай віддає офіс, або взагалі вибирається з села.

P. S. Вибачте, але нормальних слів і коментарів в мене не залишилося. Лише іронія. Може так до людей дійде в якому маразмі вони беруть участь або йому потурають.

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter или Отправить ошибку, чтобы сообщить об этом редакции.
Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter или эту кнопку Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите эту кнопку Выделенный текст слишком длинный!
Читайте также