Помісні Церкви – це наше поле

21 Мая 2018 12:24
282

Заступник голови Адміністрації Президента Павленко, коли стверджує, що сайт УПЦ неточно передає позицію Польської Церкви, змішує два тексти, а тому помиляється.

Уточнення щодо слів заступника голови Адміністрації Президента.

Заступник голови Адміністрації Президента Р. Павленко, коли стверджує, що сайт УПЦ неточно передає позицію Польської Церкви, змішує два тексти, а тому помиляється. Той текст, який він має на увазі, – це коротке комюніке для преси за результатами засідання Собору Єпископів Польської Церкви, і воно було опубліковане на офіційному сайті Польської Церкви.

А той текст, який цитується на офіційному сайті УПЦ, – це цитування з листа, який Блаженніший Митрополит Савва надіслав на адресу Блаженнішого Митрополита Онуфрія. Цей лист прийшов в Канцелярію Київської Митрополії УПЦ, його й цитує офіційний сайт, і там позиція Собору Єпископів Польської Церкви викладена більш детально і однозначно, що не дозволяє подвійних тлумачень не лише для чиновників, але й для горе-експертів. Копії цього листа з Варшави були також послані до відома в Константинополь і в Москву.

Помісні Церкви – це наше поле, і хто буде намагатися грати проти нас на цьому полі, в того мало шансів на виграш.

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter или Отправить ошибку, чтобы сообщить об этом редакции.
Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter или эту кнопку Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите эту кнопку Выделенный текст слишком длинный!
Читайте также