Привітання Блаженнішого Митрополита Онуфрія з Різдвом Христовим (+ВІДЕО)

08 Января 2016 16:06
1326
Привітання Блаженнішого Митрополита Онуфрія з Різдвом Христовим (+ВІДЕО)
Напередодні свята Різдва Христового Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звернувся до пастви зі словом вітання.


Блаженніший Митрополит Онуфрій:

– Усіх Вас, дорогі брати і сестри, щиросердечно поздоровляю з великим празником Різдва по плоті Господа нашого Іісуса Христа!

Тайна Боговоплощення принесла у світ Божий мир і Боже благовоління. І спогади про Тайну пришестя у світ Сина Божого вселяють у наші серця світлу надію на майбутнє красиве, щасливе і радісне життя.

Сьогодні ми молимося за те, щоб Бог послав мир у наші душі, у наші сім’ї і в нашу державу.
Ми молимося, щоб наша українська земля наповнювалася взаємоповагою. Щоб люди терпіли один одного. Щоб ми простили один одного. І щоб ми проводили своє життя у любові до Бога і до ближнього.

Ще раз поздоровляю усіх Вас з празником Різдва Христового! Бажаю всім здоров’я, щастя, спасіння і успіхів у Ваших добрих справах і починаннях! Нехай Бог благословить усіх нас!”

Синодальний інформаційний відділ УПЦ

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter или Отправить ошибку, чтобы сообщить об этом редакции.
Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter или эту кнопку Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите эту кнопку Выделенный текст слишком длинный!
Читайте также