Вітаємо Предстоятеля УПЦ з 25-річчям архієрейської хіротонії!

09 Декабря 2015 12:17
1052
Вітаємо Предстоятеля УПЦ з 25-річчям архієрейської хіротонії!
Сьогодні Українська Православна Церква святкує 25-річчя архієрейської хіротонії свого Предстоятеля.

25 років тому тоді ще архімандрита – намісника Свято-Успенської Почаївської Лаври — було зведено у сан єпископа. Новообраний владика Онуфрій очолив Чернівецьку і Буковинську кафедру, яку він не полишав до обрання Предстоятелем УПЦ.

Буковинці згадують Блаженнішого Митрополита Онуфрія «смиренним, чуйним та люблячим». Священики пам’ятають — як «добрий приклад служителя Церкви Христової». Усі православні сьогодні вважають його «мудрим архіпастирем для України».

У непростий для України час було ввірено Блаженнішому українську паству. Розбрат і чвари, що розділяють Батьківщину, — пожежа, з якою силою молитви та щирої християнської любові бореться Предстоятель УПЦ.

Відповідальність за величезну кількість людей, молитовна підтримка цілої держави – той нелегкий хрест, який було покладено на архіпастирські плечі Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія.

Попереду — велика кількість роботи, позаду — 25 років архієрейського служіння. І всі ми з надією у серці споглядаємо на Предстоятеля, знову і знову покладаючись на Його молитовну підтримку.

Ваше Блаженство, редакція «Спілки православних журналістів» вітає Вас із 25-ю річницею архієрейської хіротонії! І долучається до всіх добрих слів, які Ви почуєте в цей день від ваших вірних.

Бажаємо, аби милостивий Господь і надалі підтримував Вас у Вашому непростому служінні, а Божа Матір оберігала від усього зла, яке трапляється на життєвому шляху. Зі святом Вас, Ваше Блаженство!


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter или Отправить ошибку, чтобы сообщить об этом редакции.
Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter или эту кнопку Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите эту кнопку Выделенный текст слишком длинный!
Читайте также