Розпочалась Хресна хода миру зі святинею світового Православ’я

02 Ноября 2015 20:45
932
Розпочалась Хресна хода миру зі святинею світового Православ’я
31 жовтня, з благословення Предстоятеля Української Православної Цекрви, Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, розпочалась Хресна хода миру «Україна під Покровом Богородиці» із чудотворною іконою Божої Матері. Хресна хода триватиме до 27 листопада.

Нагадаємо, що 11 жовтня, з благословення Блаженнішого Патріарха Єрусалимського Феофіла та Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, до Києва з Єрусалима було привезено чудотворну ікону Плащаниці Божої Матері

Хресна хода миру з Плащаницею Божої Матері пройде 11 містами України. Зокрема, з 2 по 4 листопада – у Вінниці, з 5 по 7 листопада – у Львові, з8 по 10 листопада – у Володимир-Волинському, з 11 по 13 листопада – у Луцьку, з 14 по 16 листопада – в Одесі, з 17 по 19 листопада – у Сумах, з 20 по 22 листопада – у Харкові.

23 листопада Хресна хода з іконою Плащаниці Божої Матері повернеться до Києва, де святиня буде один день перебувати у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі. 25 листопада Хресна хода із Плащаницею прибуде до Дніпродзержинська, а 26 та 27 листопада завершиться у Дніпропетровську.

За матеріалами офіційного сайту УПЦ

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter или Отправить ошибку, чтобы сообщить об этом редакции.
Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter или эту кнопку Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите эту кнопку Выделенный текст слишком длинный!
Читайте также