Волинський священик УПЦ надаватиме духовну підтримку українським військовим у зоні бойових дій

02 Сентября 2015 11:48
843
Волинський священик УПЦ надаватиме духовну підтримку українським військовим у зоні бойових дій

Цими днями бійці волинського спецбатальйону УМВС «Світязь» вирушили у зону бойових дій на Схід України. Як духовний пастир із ними туди відправиться і голова відділу Волинської єпархії по взаємодії із Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України, настоятель Свято-Георгіївського храму Луцька протоієрей Олександр Мазурак. Це вже не перша поїздка отця Олександра на схід України, в тому числі у зону бойових дій, повідомляють в перс-службі єпархії.

Перед відправкою військових, священик помолився за бійців, окропив їх святою водою, та благословив у дорогу, щоб хлопці повернулися додому живими та неушкодженими.

Отець Олександр зазначає, що в умовах, коли на людину очікує дуже багато негативу, особливою відчувається потреба у духовній втісі та підтримці. У зону військового конфлікту клірик УПЦ вирушає, як душпастир, аби духовно підтримувати там українських воїнів.

За матеріалами сайту Волинської єпархії

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter или Отправить ошибку, чтобы сообщить об этом редакции.
Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter или эту кнопку Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите эту кнопку Выделенный текст слишком длинный!
Читайте также