У Черкаській єпархії вимагають об’єктивного розслідування побиття нетверезого священика з «УПЦ КП»

01 Сентября 2015 11:06
1219
У Черкаській єпархії вимагають об’єктивного розслідування побиття нетверезого священика з «УПЦ КП»

Оскільки останнім часом набула резонансу інформація про те, що нібито в Корсунь-Шевченківському на Черкащині паламар з храму УПЦ ножем поранив священика з «УПЦ КП», Черкаська єпархія Української Православної Церкви вимагає об’єктивного розслідування цього інциденту.

Зокрема, Михайло Лисенко, якого ЗМІ чомусь називають «паламарем храму УПЦ МП» в Корсунь-Шевченківському, насправді таким не є. Більше того – він навіть має відзнаки особисто від очільника «УПЦ КП», про що свідчить відповідний документ.

{gallery}0001_photo/2015/09/01/doc1::::2{/gallery}

Наразі за інформацією міліції відомо, що 12 серпня священик з «УПЦ КП» Ростислав Била запросив Михайла Лисенка разом провести час на природі. Згодом під дією алкогольного сп’яніння між ними зав’язалася бійка. Внаслідок чого Роман Била впав на землю та поранив себе розбитою порожньою пляшкою від горілки. Тож всі спроби перевести цей банальний побутовий конфлікт кількох людей на підпитку у площину міжрелігійного протистояння – є черговою провокацією.

За інформацією офіційного сайту УПЦ та прес-служби Черкаської єпархії

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter или Отправить ошибку, чтобы сообщить об этом редакции.
Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter или эту кнопку Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите эту кнопку Выделенный текст слишком длинный!
Читайте также