На Тернопільщині могилу воїна АТО – вірянина УПЦ, оточили представники «УПЦ КП»

25 Июля 2015 23:05
1547
На Тернопільщині могилу воїна АТО – вірянина УПЦ, оточили представники «УПЦ КП»

На Тернопільщині, у селі Залісці, 25 липня, у роковини загибелі сержанта 140-го окремого центру ССО Андрія Чабана – вірянина УПЦ, могилу воїна оточили представники УПЦ КП на чолі з архієреєм з наміром відслужити панахиду.

Як повідомляє настоятель Свято-Покровського храму УПЦ протоієрей Андрій Гарасим, після панахиди і літії по Андрію Чабану у храмі, жителі села хресною ходою попрямували до цвинтаря, де зустріли групу представників УПЦ КП.

“Цього дня ми вшановували пам’ять загиблого воїна, нашого парафіянина, молитовно підтримували батьків і близьких. За благословенням намісника Почаївської лаври на богослужінні співав лаврський хор.

З початку літа 2014 року Андрій перебував у зоні бойових дій, просив мати молитись за нього. Адже ще хлопчиком він був у нас на богослужіннях у храмі.

Коли хресною ходою ми попрямували до цвинтаря, виявилось, що навколо могили вишикувались представники УПЦ КП на чолі зі своїм архієреєм, з твердим наміром служити.

Мати і батько загиблого Андрія, односельці, попросили дати можливість відправити літію і освятити пам’ятник загиблого воїна священникам УПЦ. Через деякий час інцидент був вичерпаний”, – розповів протоієрей Андрій Гарасим.

Центр інформації УПЦ

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter или Отправить ошибку, чтобы сообщить об этом редакции.
Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter или эту кнопку Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите эту кнопку Выделенный текст слишком длинный!
Читайте также