В Запоріжжі дитячий диспансер отримав від Церкви устаткування вартістю понад 100 тис. гривен

14 Июля 2015 16:48
1007
В Запоріжжі дитячий диспансер отримав від Церкви устаткування вартістю понад 100 тис. гривен

Устаткування для функціональної та лабораторної діагностики вартістю 118 300 гривень передала дитячому обласному протитуберкульозному диспансеру Запорізька єпархія УПЦ.

Медтехніку закупили на кошти, зібрані в рамках організованого єпархією благодійного марафону «Любов милосердствує», повідомляє прес-служба єпархії.

Устаткування вручив співробітникам лікарні 9 липня архієпископ Запорізький і Мелітопольський Лука (Коваленко). У зборі необхідних коштів також взяли участь самі медики.

Владика Лука побажав, щоб нове сучасне медичне обладнання допомагало дітям одужувати: «Дай Бог, щоб наші діти швидше одужували, щоб ставилися правильні діагнози і було призначено своєчасне лікування».

{gallery}blagotvoritelnost{/gallery}

Архієрей також закликав маленьких пацієнтів завжди пам’ятати про ті наслідки, які неминуче слідують за необдуманими і легковажними вчинками. «По духовному, людина завжди отримує від Бога милість, Бог не залишає нікого, якщо, звичайно, людина до Нього звертається., – сказав владика Лука.

{gallery}o luka{/gallery}

За словами владики Луки, «як тільки людина залишає Бога, тут же на її життєвому шляху починаються негаразди, або, просто кажучи, проблеми. Вся історія людства нас цьому вчить». За такі помилки людина платить дорогою ціною, власним здоров’ям. «Будемо ж берегти його, адже здоров’я, як і наше життя, є даром Божим. Будемо милосердними і добрими до всіх, хто нас оточує, щоб заслужити благословення і великі щедроти від Господа», – закликав архієпископ Лука.

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter или Отправить ошибку, чтобы сообщить об этом редакции.
Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter или эту кнопку Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите эту кнопку Выделенный текст слишком длинный!
Читайте также