У роковини з дня кончини Блаженнішого Митрополита Володимира на його могилі освятили пам’ятник та протягом дня будуть звершувати панахиди

05 Июля 2015 17:36
1324
У роковини з дня кончини Блаженнішого Митрополита Володимира на його могилі освятили пам’ятник та протягом дня будуть звершувати панахиди

Сьогодні, 5 липня, у Києво-Печерській Лаврі звершили панахиду по спочилому рік тому Предстоятелю Української Православної Церкви Блаженнішому Митрополиту Володимиру (Сабодану).

По закінченні Божественної літургії, яку очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Онуфрій на Соборній площі перед Свято-Успенською Києво-Печерською Лаврою, численні духовенство та віруючі вирушили хресним ходом до монастирського кладовища на Дальніх печерах. Тут на могилі спочилого Архіпастиря була звершена панахида. Перед тим був освячений щойно встановлений надгробний хрест. По завершенні панахиди для всіх присутніх була приготована поминальна трапеза.

Сьогодні впродовж усього дня на могилі Блаженнішого Митрополита Володимира безперервно відбуватимуться панахиди, під час яких будуть піднесені сугубі молитви віруючих за спочилим Архіпастирем.

За матеріалами офіційного сайту УПЦ

{gallery}05-07-2015-001:220:150::{/gallery}

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter или Отправить ошибку, чтобы сообщить об этом редакции.
Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите Ctrl+Enter или эту кнопку Если Вы обнаружили ошибку в тексте, выделите ее мышью и нажмите эту кнопку Выделенный текст слишком длинный!
Читайте также